Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk symboliseert de waarde die u hecht aan uw zakelijke relatie. Evenals uw zakelijke boodschap vergt dat een nauwkeurige afstemming.

Soms volstaat een aanpak die geldt voor een groter aantal relaties en soms wilt u het geschenk afstemmen op het individu. Behalve verstand van wijnen beschikt BuyYourWine ook over een ruime ervaring aan het samenstellen van passende geschenken voor uw relaties. 

Wij stemmen graag ons aanbod af op uw doelgroep en die specifieke gelegenheid die u in gedachten heeft.

 

       

U kunt bijvoorbeeld denken aan een mooie fles Monte Velho Tinto Jeroboam (3 liter) in houten kist. Deze zal zeker in de smaak vallen bij uw klanten of personeel en is een mooi cadeau om uw successen mee te vieren.

Klik hier voor meer informatie

         

Of u gaat voor een goeie champagne in een stijlvolle doos, zoals deze overheerlijke Taittinger Brut Réserve Bubbly in giftpack.

Klik hier voor meer informatieU kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze pagina's met wijngeschenken, champagnegeschenken, portgeschenken of accessoires om zelf een idee op te doen. Of als u al een mooie wijn of champagne heeft gevonden en een passende cadeauverpakking zoekt kijk u hier.

Of u vertelt ons voor wie en voor welke gelegenheid u op zoek bent naar een passend kado en wij doen u met genoegen een op maat gesneden voorstel dat u zeker zal bevallen.

Wijncadeaubon

De keuze liever aan de ontvanger overlaten? Dan is de BuyYourWine Wijncadeaubon het perfecte kado. De ontvangen kan naar eigen smaak een keuze maken uit ons ruime assortiment. Direct te bestellen of naar uw wensen aangepast zodat het aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

Gepersonaliseerde wijnbox

Wilt u liever het cadeau personaliseren. Klik dan hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt ons bereiken via telefoonnummer: 035 - 7676076 of via de e-mail: info@buyyourwine.com