Beringer

Beringer - BuyYourWine.com

Exquise wijnen uit Napa Valley

De wijnen van Beringer hebben het bouquet van Californie in zich. Het zijn zeer bijzondere wijnen die uitermate expressief overkomen eenmaal ingeschonken. Vol aroma en body. Jacob Beringer was de oprichter van de Beringer Vineyards. Hij was een visionair en zag grote wijnen voor zich, die de wereld zouden veroveren.

Heden ten dage zijn de gasten meer dan welkom de krachtige wijnen zelf te komen proeven. Ze kunnen de uitgestrekte wijngaarden bezoeken, genieten van speciale wijnevents en een glimp van het proces in de kelders zien.

Op het wijngoed van Beringer worden goede wine-food excercities uitgevoerd. Hier gaat men uiterst zorgvuldig mee om. Het gaat altijd om de kern van het gerecht zegt men hier. De dominantie van smaken hebben een zekere invloed op de smaak van de wijn. Bij Beringer wordt daadwerkelijk gezocht naar de beste combinatie, de mooiste bruggetjes tussen wijn en food.

Beringer, het oudste nog wijnmakende bedrijf van NapaValley biedt de gast vele mogelijkheden voor seminars en tours in en rond de wijngaard. Dit is een dagelijkse terugkerende intensieve bezigheid ten einde de consument zoveel mogelijk Beringer minded te maken.
Klik hier voor de website van Beringer
Lees meer >

17 artikel (en)

Laag naar hoog sorteren
17 artikel (en)

Laag naar hoog sorteren