Alta Vista

Alta Vista - BuyYourWine.comAlta Vista maakt onderdeel uit van de Edonia Groep, die zich o.l.v. de Franse familie d'Aulan toelegt op de productie van o.a. Franse en Argentijnse kwaliteitswijnen. Alta Vista is een schoolvoorbeeld van de ultieme Frans/Argentijnse samenwerking waarbij zeer veel belang wordt gehecht aan de signatuur van Argentijnse terroir. Het tijdschrift Perswijn beschreef Alta Vista als een juweeltje van een wijnbedrijf .

De Alta Vista wijngaarden zijn te vinden in Mendoza op de uitlopers van het Andes gebergte. Dit is het meest prestigieuze wijngebied van Argentinie. Op een hoogte van meer dan 1000 meter, met meer dan 300 dagen zon per jaar, met de schoonst denkbare lucht ter wereld met een juiste hoeveelheid regen is dit een van de gezondste en meest natuurlijk gelegen wijngebieden ter wereld.

Alta Vista's filosofie is het creeren van een internationaal erkend wijnmerk. Dit doen zij door de unieke en opvallende Argentijnse druiven varietieteiten te respecteren en te promoten; Malbec en Torrontes. Met deze varieteiten als basis produceert het wijnhuis elegante wijnen. Elk aroma en bouquet is kenmerkend voor de oorspronkelijke druif en biedt een goede introductie tot de levendige kwaliteit van Argentijnse wijnen.

Klik hier voor de website van Alta Vista
Lees meer >

5 artikel (en)

Laag naar hoog sorteren

5 artikel (en)

Laag naar hoog sorteren