Finca Flichman

Finca Flichman - BuyYourWine.com

Wereldwijnen uit Argentinië

Finca Flichman legde haar eerste wijngaarden aan in oude rivierbeddingen aan de oevers van het Andes gebergte. Nu is Finca Flichman een van de grootste wijnbedrijven in de Nieuwe Wereld. Een bedrijf dat wijnen maakt met een op en top Argentijns karakter.  Hun belangrijkste doel is Kwaliteit!

Wijnen van Cabernet Sauvignon, Malbec tot aan Chardonnay zitten in de portfolio van Finca Flichman, naast een sappige malbec-shyraz Rosé. Daarnaast diverse andere lijnen zoals die van de krachtige rode Paisaja, die alleen maar beschikbaar is bij een uitzonderlijke oogst! Paisaja de Barrancas en Paisaja de Tupungato zijn terroir wijnen, blends van de beste druiven en de beste oogsten. Zij rijpen in eikenhouten vaten. De Reserva lijn is er een van traditie en kwaliteit van 100% druiven uit de eigen Finca Flichman wijngaarden en vervolgens 6 maanden op eikenhouten vaten. Malbec, Syrah, Cabernet Sauvignon en Merlot. Voor de witte wijn in deze serie gebruikt men de Chardonnay.

Flichman brengt zijn wijnen op verschillende kwaliteitsniveaus: basis wijnen, reserve wijnen met de naam Caballero de la Cepa en terroir wijnen uit de zones Barrancas en Tupungato. Robert Parker omschreef dit bedrijf eens als "Probably Argentina's fines winery".
Lees meer >

1 artikel (en)

Laag naar hoog sorteren

1 artikel (en)

Laag naar hoog sorteren