Bestellen en bezorgen in België

U woont in België? U ontvangt uw bestelling 2-4 dagen na plaatsing (bestellingen op vrijdag en in het weekeinde worden op maandag verwerkt). Voor spoedbestellingen of levering op een specifieke datum gelieve met ons contact op te nemen. Uw bestelling van € 45,- of meer bezorgen wij gratis. Daaronder rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 5,95.

Informatie voor Belgische ondernemers

Indien u beschikt over een Belgisch btw-identificatienummer kunnen wij de wijnen aan u leveren middels een zogenaamde intracommunautaire levering. Deze levering is belast met 0 procent BTW. Voor u is de levering dan een intracommunautaire verwerving. U betaalt daarover BTW in België.

Indien u van uw levering een intracommunautaire levering wenst te maken, vragen wij u om uw bestelling via info@buyyourwine.com te plaatsen. Wij ontvangen dan naast uw factuur adres graag uw Bedrijfs- en BTW gegevens.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over bestellen, betalen of leveringen naar België? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer: 035 - 76 76 076 of per e-mail: info@buyyourwine.com.