Bezorgen

Bezorging en levertijd

Wij streven er naar uw bestellingen binnen vijf werkdagen bij u thuis af te leveren. Onze verzendingen worden verzorgd door PostNL of door onze eigen koeriersdienst. Voor zendingen die via PostNL worden geleverd, gelden 2 aflever pogingen, inclusief buren levering. Mocht aflevering na deze 2 pogingen niet succesvol zijn, dan wordt uw pakket afgeleverd bij het dichtsbijzijnde afhaalpunt. De bezorger laat na elke afleverpoging een bericht achter in uw brievenbus. De dag voorafgaand aan de aflevering ontvangt een e-mail met een track & trace code. Daarin staat een tijdvak van aflevering vermeld.

Indien wij met onze eigen koeriersdienst uw pakket komen bezorgen zullen wij telefonisch of per e-mail contact met u zoeken.

Bezorgkosten

Bij bestellingen vanaf €45,- bezorgen wij gratis. Wanneer u beneden de €45,- besteld, brengen wij € 5,95,- in rekening voor de bezorgkosten. Bent u woonachtig in België? Alle informatie over bezorgen in Belgie, klik hier. Heeft u een spoedbestelling of levering op een specifieke datum? Neem contact met ons op per telefoon of e-mail voor de mogelijkheden.

Buitenland

Voor bestellingen naar het buitenland kunt u ook bij ons terecht. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of chat. We zullen dan samen met u de mogelijkheden afstemmen.

Factuur en pakbon

Wij voegen een geprinte pakbon toe aan uw bestelling. Hierop staan geen prijzen vermeld. U kunt dus ook de wijn als cadeau sturen, met de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap bij te voegen. De factuur ontvangt u separaat van ons via de e-mail.

Tevreden klanten

Flessen kunnen breken, wijn kan bederven, kurken kunnen lekken. Uiteraard staan we altijd voor u klaar als u om welke reden dan ook niet tevreden bent over een levering. Neem telefonisch of per e-email contact met ons op en wij zullen dit samen met u oplossen.  Wij streven er naar om de levering van uw bestelling geheel naar tevredenheid te verzorgen.