Bezorgen

Levertijd 

Wij streven er naar uw bestellingen binnen drie werkdagen te leveren. 

Bezorgkosten

Uw bestellingen boven de € 50,- bezorgen wij gratis! Bij bestellingen beneden € 50.- brengen wij ongeacht het aantal flessen, € 6,75 in rekening als bijdrage in de verzendkosten.

U woont in België? Uw bestelling van € 125,- of meer bezorgen wij gratis. Daaronder rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 9,50. Voor spoedbestellingen of levering op een specifieke datum gelieve met ons contact op te nemen. Kijkt u voor meer informatie over bezorgen in België klik hier

Levertijd & bezorging

Wij streven erna om binnen drie werkdagen uw pakket af te laten leveren. Onze verzendingen worden verzorgd door PostNL of door onze eigen koeriersdienst. Voor zendingen die via PostNL worden geleverd, gelden 2 aflever pogingen inclusief buren levering. Mocht aflevering na deze 2 pogingen niet succesvol zijn dan wordt uw pakket afgeleverd bij het dichtsbijzijnde afhaalpunt. De bezorger laat na elke afleverpoging een bericht achter in uw brievenbus. De dag voorafgaand aan de aflevering ontvangt een e-mail met een track & trace code. Daarin staat een tijdvak van aflevering vermeld. 

Indien wij met onze eigen koeriersdienst uw pakket komen bezorgen zullen wij  wij telefonisch of schriftelijk (email) contact met u zoeken. 

Factuur en pakbon

Bij uw bestelling voegen wij een geprinte pakbon, waarop geen prijzen staan vermeld. U kunt dus ook de wijn als kado sturen, met de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap bij toe voegen. De factuur sturen wij u separaat via e-mail.

Tevreden klanten

Flessen kunnen breken, wijn kan bederven, kurken kunnen lekken. Neemt u alstublieft contact met ons op als u om welke reden ook niet tevreden bent over een levering. Wij doen er alles aan om de levering van wijnen geheel naar uw tevredenheid te verzorgen.