Geschenksuggesties

Een geschenk voor uw personeel of klanten is een blijk van waardering. BuyYourWine heeft tal van geschenken in haar assortiment die passen bij uw klant of medewerker. 

Onze geschenken hebben we ingedeeld in wijngeschenken,  champagnegeschenken, portgeschenken en accessoires.  Heeft u zelf al een champagne of wijn op het oog en u zoekt een passende cadeauverpakking kijk u hier.

Heeft u liever een voorstel op maat? Vertel ons u wensen en wij maken met genoegen een passend voorstel dat u zeker zal bevallen. U kunt ons mailen op info@buyyourwine.com of bellen op 035 76 76 076.

Hieronder een aantal suggesties uit ons assortiment:

       

U kunt bijvoorbeeld denken aan de trendy Veuve Clicquot Brut Carte Jaune box met 2 flutes, deze zal zeker in de smaak vallen bij uw klanten of personeel

Klik hier voor meer informatie

 

       

Of u gaat voor een mooie magnum in geschenkverpakking, een geweldig cadeau om uw relaties te schenken. 

Klik hier voor meer informatie

       

Kiest u liever een mooie champagme? Ga dan voor de Louis Roederer Brut Vintage in een luxe giftbox, een mooi cadeau met een heerlijke champagne!

Klik hier voor meer informatie

 

Wijncadeaubon

De keuze liever aan de ontvanger overlaten? Dan is de BuyYourWine Wijncadeaubon het perfecte kado. De ontvangen kan naar eigen smaak een keuze maken uit ons ruime assortiment. Direct te bestellen of naar uw wensen aangepast zodat het aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

Gepersonaliseerde wijnbox

Wilt u liever het cadeau personaliseren. Klik dan hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt ons bereiken via telefoonnummer: 035 - 7676076 of via de e-mail: info@buyyourwine.nl