Over deze wijn

Moët & Chandon Brut Impérial 375 ml

Moët & Chandon Brut Impérial demi 375 ml

Champagne | Frankrijk | ChampagneLet op! Afwijkend formaat!
Moët & Chandon Brut Impérial
Brut Impérial van Moet is a gebalanceerde mix van de drie druiven van de champagne. Het geeft een elegante en harmonieuze sensatie, een frisse volwassenheid met subtiele en fijne lijnen. Inspiratie en emotie.

Soort: Brut (droog, oftwel de normale versie)
Druiven: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Kleur: Bleek geel met groene schaduwen
Drinken: Nu drinken, ongeveer 2 jaar houdbaar (bij 6 graden)
Spijs: als aperatief of bij het dessert, bij zoete gerechten, ook lekker bij visgerechten als kreeft en zalm

De stijl van het huis Moët & Chandon komt naar voren in de Brut Impérial, een zeer harmonieuze, evenwichtige en elegante champagne. De Brut Impérial is een harmonieuze assemblage van de drie druivensoorten Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier met een flinke toevoeging van "vins de réserve". De Brut Impérial heeft een rijpingsperiode van minimaal 3 jaar. Brut Impérial van Moet is a gebalanceerde mix van de drie druiven van de champagne. Het geeft een elegante en harmonieuze sensatie, een frisse volwassenheid met subtiele en fijne lijnen. Inspiratie en emotie.

Moët et Chandon is het grootste champagnehuis ter wereld en heeft tijdens zijn 250-jarige bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd, vanwege de constante kwaliteit en terugkerende stijl. De champagne van Moët et Chandon wordt omschreven als rechtlijnig en betrouwbaar. De kelders zijn gevestigd in het Franse Épernay.

De holding LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) is in bezit van dit champagnehuis. De holding is in bezit van een ander aantal ondernemingen, namelijk ook Veuve-Cliquot, Mercier, Pommery, Canard-Duchêne, Ruinart en Henriot. Vanwege dit grote bezit van beroemde champagnehuizen, verdient de holding aan elke vierde fles champagne die verkocht wordt.

WijntypeChampagne
LandFrankrijk
StreekChampagne
WijnhuisMoët & Chandon
Alcohol %12%
Artikelnummer16009
Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.