Over deze wijn

GRATIS BEZORGD
Peter Flemming Estates Chardonnay

Peter Flemming Estates Chardonnay

Wit | Verenigde Staten | Californië | 2018Verleidelijke Californische witte wijn is gemaakt van de populaire Chardonnaydruif. Tijdens het oogsten worden alleen de beste druiven geplukt voor deze stijlvolle wijn. De wijn heeft complexe aroma’s en een zachte en rijke textuur die perfect in balans is met de frisse zuren. Charme uit de nieuwe wereld!

WijntypeWit
Jaar2018
SmaakZachte en rijke textuur is prachtig in balans met frisse zuren en een romige body wat zo kenmerkend is voor een schitterende Chardonnay uit Californië.
 
Californische wijnen zijn mateloos populair. Dit is niet alleen te danken aan de uitstekende bodems en talrijke microklimaten, maar ook aan de vitaliteit van de wijnindustrie. De Chardonnay van het ‘Peter Flemming Estates’ is hier een uitstekend voorbeeld van. Wij citeren graag Dr. James Lapsley, verbonden aan de faculteit voor wijnbouwkunde & oenologie aan de Universiteit van Davis in Californië. Deze wetenschapper stelt: "kwaliteitswijn wordt in Californië nog geen 35 jaar gemaakt. Als gevolg daarvan is eigenlijk alles nieuw: de wijnbedrijven, de apparatuur, de gebieden, de daar groeiende druiven, de wijnen en ook de ideeën."
DruivenrasChardonnay
KleurGlanzend goudgeel van kleur
GeurComplexe aroma's van exotisch fruit, perzik en ananas met een toets van toast.
LandVerenigde Staten
StreekCalifornië
WijnhuisPeter Flemming Estates
Alcohol %14%
Artikelnummer721031
Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.