Over BuyYourWine

Do you prefer English?

Over BuyYourWine.com

Hartelijk welkom bij BuyYourWine.com! Wij zijn een enthousiast team van wijnliefhebbers die service en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Wij willen graag dat u tevreden bent over de wijn die u bij ons bestelt en daar doen we enorm ons best voor. Met meer dan 4200 wijnen beschikt BuyYourWine over het grootste assortiment wijnen in Nederland.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

 

Daniël
Omdat ik van huis uit ben opgegroeid met de professionele kant van wijn, was het voor mij een uitgelezen kans om mijn kennis bij BuyYourWine.com in te zetten. Ik weet precies wat in ons magazijn staat en zorg ervoor dat uw bestelling juist wordt verzonden. Ook help ik u graag bij het zoeken van een goede wijn en bij vragen over uw bestelling sta ik u graag te woord. 

Gertjan
Sinds mijn 20e jaar ben ik bezig met mijn passie: Wijn. Heb gewerkt bij diverse wijnspeciaalzaken en online wijnwinkels. Daarnaast ken ik vele wijnleveranciers in binnen- en buitenland. Samen met mijn collega Daniël selecteer ik de mooiste wijnen voor BuyYourWine.com. Daarnaast hou ik me bezig met alle verkoopactiviteiten en bijbehorende proeverijen. Bent u opzoek naar een wijn voor een speciale gelegenheid of relatiegeschenk dan bent u bij mij aan het goede adres. 

Nieuwsbrief
Wilt u meer weten over wijn en bijblijven met het laatste wijnnieuws? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Hierin vindt u wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen. Als abonnee van onze nieuwsbrief ontvangt u ook automatisch een uitnodiging voor onze proeverijen in ons pakhuis te Soest. U bent hier van harte welkom om (gratis) topwijnen te proeven.

Onze wijsheid
Als klant bent u de expert want u weet wat u lekker vindt. U bent op zoek naar die ene wijn die u terug doet denken aan dat terrasje tijdens uw vakantie. Of u wilt juist iets nieuws proberen. Onze wijnvinder kan u hierbij helpen. Maar voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd mailen of bellen. Wij helpen u graag bij het vinden van dé wijn.

Gegevens BuyYourWine
Bezoek & Afleveradres:

Buyyourwine B.V. 
Zuidergracht 42
3763 LV Soest
T 035 - 76 76 076
E info@buyyourwine.com

KvK nr: 32155959 

BTW nr: NL 8210.20.481.B01
Bankrek nr RABO Bank: 15.83.49.547
BIC nr: RABONL2U
IBAN nr: NL27RABO0158349547

BuyYourWine is lid van Thuiswinkel.org