Over BuyYourWine

Do you prefer English?

Over BuyYourWine.com

BuyYourWine.com wordt geleid door een team van enthousiaste mensen, die klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. We willen graag dat u tevreden bent over uw aankopen en over onze service en daar doen we enorm ons best voor. Dagelijks verwerkt ons magazijn uw pakketten met de grootste zorg. Heeft u vragen over uw bestelling neemt u dan contact op met Daniel van Beek. Vragen met betrekking tot sales en marketing of B2B vragen kunt u terecht bij Nick Diepman. Wij ziijn goed bereikbaar per email of telefoon en streven erna u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. 

De meeste wijnen
Met meer dan 4200 wijnen beschikt BuyYourWine over het grootste assortiment wijnen in Nederland. Wij bieden u gebruikersgemak. Rond de klok, zeven dagen per week kunt u bij ons bestellen. Met een druk op de knop beschikt u over de meeste en de meest scherp geprijsde perfecte wijnen van Nederland. Wij streven er naar uw bestellingen binnen drie dagen te leveren. Bestellingen vanaf € 50 bezorgen wij gratis bij u thuis. Uiteraard kunt u een doos wijn of dozen wijn ook afhalen in ons pakhuis in Soest, waar wij met grote regelmaat ‘PakhuisProeverijen’ houden. Wanneer precies vindt u onder  de knop ‘Proeverij’ hierboven of op www.byWine.nl onder ‘evenementen’.

Meer over wijn
Wilt u meer weten over wijn en bijblijven met het laatste wijnnieuws? U bent van harte uitgenodigd als abonnee op onze gratis nieuwsbrief. Met regelmaat vertellen wij daarin over de nieuwe wijnen die uw aandacht verdienen, attenderen u op aantrekkelijke aanbiedingen en houden u op de hoogte van onze Pakhuisproeverijen of wijncursussen die de moeite waard zijn en andere evenementen.

Onze wijsheid
U als klant bent de expert. U weet wat u lekker vindt. U bent op zoek naar die ene wijn die u terug doet denken aan dat terrasje tijdens uw vakantie. Of u wilt iets spannends proberen. BuyYourWine biedt u gemak bij het vinden van dat wat u wilt. Wij bieden u de meeste wijnen dus de grootste kans die speciale smaak te vinden. Onze online shop biedt u verschillende manieren om uw zoektocht succesvol af te ronden. Met de zoekknop linksboven krijgt u alle mogelijkheden die wij vinden bij de zoekterm die u intikt. Uitgebreid zoeken kan ook met de trekschuifjes aan de linkerzijde. Onder de kopjes bovenin vindt u per wijnsoort onze selecties. Zelfs zoeken op wijnen per land is mogelijk. Bij twijfel over een wijnterm, raadpleegt u toch gewoon ons Wijn ABC? Blijft het desondanks toch nog moeilijk om een overwogen keuze te maken dan neemt u gerust contact met ons op.

Gegevens BuyYourWine
Bezoek & Afleveradres:

Buyyourwine B.V. (dit is een handelsnaam van MySite B.V.)
Zuidergracht 21-30
3763 LS Soest
T 035 - 76 76 076
E info@buyyourwine.com

KvK nr: 32155959 

BTW nr: NL 8210.20.481.B01
Bankrek nr RABO Bank: 15.83.49.547
BIC nr: RABONL2U
IBAN nr: NL27RABO0158349547

BuyYourWine is lid van Thuiswinkel.org